The French Reverie

Laura Farré Rozada triomfa al Festival de Vistabella

La pianista vilanovina va arrencar una llarga ovació del públic, al final del concert

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-05-2019 8:46 Lectures 1311
Laura Farré Rozada triomfa al Festival de Vistabella. EIX

Laura Farré Rozada triomfa al Festival de Vistabella. EIX

La pianista Laura Farré Rozada va obrir la segona edició del Festival Primavera Musical de Vistabella, dissabte a la nit, omplint l'església del Sagrat Cor, d'aquest poble del municipi de La Secuita, al Tarragonès. Es tracta d'un magnífic recinte modernista, obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un dels principals deixebles de Gaudí. Sota la cúpula central de l'esglesia, els temes de "The French Reverie", el primer disc de la pianista vilanovina, van sonar millor que mai, i van arrrencar llargs aplaudiments del públic.

Laura Farré Rozada va cloure el concert amb l'estrena a l'Estat Espanyol de l'obra 'Frozen Heat' del compositor japonès Dai Fujikura. Una peça que vol incloure en el seu segon disc que ja comença a madurar. El públic va premiar la pianista vilanovina amb una ovació de tres minuts.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans