Fires de maig 2019

La Jove de Vilafranca renuncia a actuar a la Diada de Fires de Maig

La falta de nivell tècnic i de suficient massa social per garantir una actuació mínima ha obligat la colla a prendre aquesta decisió

Redacció Vilafranca del Penedès 16-05-2019 11:10 Lectures 2254

La Junta Directiva de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha pres la decisió, ratificada pels socis i sòcies a l’assaig d’ahir dimecres, de renunciar a actuar a la Plaça de la Vila a la Diada de Fires del proper diumenge 19 de maig. Els motius d’aquesta són la manca actual de nivell tècnic i de suficient massa social per garantir una actuació mínima que, per respecte a la plaça de la Vila i a les altres colles presents, es considera que és el mínim que ha d’oferir la colla en aquesta plaça.

Aquesta decisió serà comunicada avui dijous a la tarda al Patronat de Castells de Vilafranca i afecta només a aquesta Diada de Fires. La Colla Jove continuarà amb el seu calendari d’assajos i sortides habitual i treballant amb il·lusió per créixer, tant a nivell social com tècnic. En aquest sentit, el proper assaig general serà demà divendres a les 21 h a la Plaça Constitució i la propera sortida, dissabte 25 de maig a El Prat, on actuaran amb els Castellers del Prat i els Castellers de Gavà.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres