Un nosaltres abans que un jo

Tot un recital de pilotes amb la Big Band Basket Beat Barcelona aquest diumenge a Vilafranca

L’orquestra de pilotes carregada d’energia, espontaneïtat i creativitat que està canviant el món

Redacció Vilafranca del Penedès 20-05-2019 10:46 Lectures 1533
Tot un recital de pilotes amb la Big Band Basket Beat Barcelona aquest diumenge a Vilafranca. EIX

Tot un recital de pilotes amb la Big Band Basket Beat Barcelona aquest diumenge a Vilafranca. EIX

Aquest diumenge 26 de maig, a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb l’espectacle Un nosaltres abans que un jo de la Big Band Basket Beat Barcelona.

Aquest espectacle, que crea l’orquestra per primera vegada, narra l'experiència d'un jove que converteix una pilota de bàsquet en un instrument per fer música en grup. Una història tragicòmica entre la realitat i la ficció que puja a escena els conflictes que neixen entre els nostres interessos i els dels altres en aquesta societat de la immediatesa, la imatge i la desmesura.

Veus, percussions, teclats, instruments de vent i un sorprenent tubòfon vesteixen el ritme trepidant i corporal de les pilotes que només volen revisar el paper de les institucions i, sobretot, celebrar que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertany a tots.

Fitxa artística:

Direcció escènica David Martínez

Direcció musical David Sitges-Sardà

Ajudant direcció Juan Campanadal

Intèrprets: Josep Mª Aragay, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas, Rubén Gómez, Raúl Pérez, David Sitges-Sardà, Roger Sans-Guimerà

Direcció Associació Basket Beat: Josep Ma Aragay

Durada: 1 hora

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.


Per saber-ne més!

Taller grupal per al Projecte Adolescents”

Els dies 7 i 21 de maig es va organitzar un taller per a un grup de nois i noies de 12 a 16 anys a l’Espai Jove La Nau per a un grup del projecte Adolescents que participa de l’Apropa Cultura.

Raül Pérez va ser l’artista/músic multidisciplinar encarregat de dur a terme l’activitat. Raül format al Taller de Músics de Barcelona, a l’Aula de Música Moderna del Liceu i als centres de formació i creació escènica El Timbal, El Galliner i l’Escola Berty Tovías.  És bateria, percussionista, cantant i actor i actua amb diversos grups i companyies com: Residual Gurus, Bcn Gospel Messengers, Xirriquiteula Teatre, Circus Klezmer, Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat, BBBBB, etc.

Porta més de quinze anys d’experiència professional com a docent especialitzat en bateria i sobre els escenaris arreu del món.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No