Festival de música

Twinkle Brothers, caps de cartell d’un Nowa Reggae 2019 que excepcionalment durarà tres dies

El festival oferirà una jornada gratuïta de cloenda durant la revetlla de Sant Joan

ACN Vilanova i la Geltrú 28-05-2019 11:19 Lectures 2732

Els veterans Twinkle Brothers seran els caps de cartell del Nowa Reggae 2019, que de forma excepcional allargarà la programació durant tres dies. El festival, referent en el seu gènere, s’instal•larà al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú del 21 al 23 de juny, amb una darrera jornada gratuïta coincidint amb la revetlla de Sant Joan. En paral•lel a la banda llegendària dels germans Norman i Ralston Grant, el festival reunirà durant divendres i dissabte –dies centrals de la programació- una vintena de formacions repartides en tres escenaris. Destaquen els concerts de Linval Thompson, Mellow Mood, Roy & Yvonne, The Kinky Coo Coo’s, Double Jabs, i Don Cosmic. La darrera edició del Nowa Reggae va reunir prop de 3.000 assistents.

Pel que fa a la revetlla de Sant Joan, el festival serà d’accés gratuït i reunirà la banda de ponent Koers, la formació local Zebrass Marching Band, els reusencs Primatical Sound i els barcelonins Black Up Sound.

En paral•lel, aquest any el festival organitza una jornada diürna i gratuïta per a tota la família, el Petit Nowa, que se celebrarà al Parc Gumà i Ferran de Vilanova i la Geltrú el dissabte 22 de juny i comptarà amb activitats, tallers i espectacles familiars.

Twinkle Brothers. Youtube
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No