teatre

'Búfals', premi a la millor interpretació coral

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-05-2019 18:05 Lectures 1385
“Bufals” de L'Escotilló Taller. Eix

“Bufals” de L'Escotilló Taller. Eix

Recordeu “Bufals” de L'Escotilló Taller? Estrenada el 30 de setembre de 2017 i reposada el 8 de febrer de 2018, ha estat guardonada als Premis Ovidi Motllor, fase nacional dels premis Buero Vallejo.

Aquesta lectura de l’obra de Pau Miró ha merescut el premi a la “Millor interpretació coral” en el certamen d’enguany.

En aquesta convocatòria hi participen escoles de teatre i acadèmies d’arts escèniques d’arreu del país, junt amb alguns grups de teatre  jove.

Des de l'entitat es mostren contents al veure com el treball fet per L'Escotilló Taller, el grup de teatre jove del Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú, mereix un reconeixememt d’aquestes característiques.

Sota la direcció d’Eduard Roig, el grup de joves format per Maria Agut, Víctor Cavaller, Xavier  Molins, Aina  Castellví, Nicole Francàs, Alba Pérez i la col·laboració especial de Martí Iglesias i Dàlia Hamamhan, ha protagonitzat una especial versió de l’obra de Pau Miró.

L’escenografia, la il·luiminació i el so han estat un treball d'en Bogdan Mariño amb col·laboració d'Elisa Domínguez.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No