teatre

'Búfals', premi a la millor interpretació coral

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-05-2019 18:05 Lectures 989
“Bufals” de L'Escotilló Taller. Eix

“Bufals” de L'Escotilló Taller. Eix

Recordeu “Bufals” de L'Escotilló Taller? Estrenada el 30 de setembre de 2017 i reposada el 8 de febrer de 2018, ha estat guardonada als Premis Ovidi Motllor, fase nacional dels premis Buero Vallejo.

Aquesta lectura de l’obra de Pau Miró ha merescut el premi a la “Millor interpretació coral” en el certamen d’enguany.

En aquesta convocatòria hi participen escoles de teatre i acadèmies d’arts escèniques d’arreu del país, junt amb alguns grups de teatre  jove.

Des de l'entitat es mostren contents al veure com el treball fet per L'Escotilló Taller, el grup de teatre jove del Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú, mereix un reconeixememt d’aquestes característiques.

Sota la direcció d’Eduard Roig, el grup de joves format per Maria Agut, Víctor Cavaller, Xavier  Molins, Aina  Castellví, Nicole Francàs, Alba Pérez i la col·laboració especial de Martí Iglesias i Dàlia Hamamhan, ha protagonitzat una especial versió de l’obra de Pau Miró.

L’escenografia, la il·luiminació i el so han estat un treball d'en Bogdan Mariño amb col·laboració d'Elisa Domínguez.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament