Festa Major 2019

S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2019

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue

Redacció Vilafranca del Penedès 12-06-2019 9:24 Lectures 790
S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2019. Ajuntament de Vilafranca

S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2019. Ajuntament de Vilafranca

Els Administradors de la Festa Major 2019, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix de la Festa Major que, com cada any, s’interpretaran a la basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost en finalitzar la Novena.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue. Les persones interessades a formar part de l’orquestra han de cursar com a mínim 1r d’ESO (nascuts/des l’any 2006) i es poden inscriure del 12 al 30 de juny per Internet a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat o bé portant la butlleta d’inscripció al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al carrer de l’Escorxador, 21, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h.

Per a més informació, podeu trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h o bé escriure un correu electrònic a l’adreça cultura@vilafranca.org.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré