Carnaval 2019

Més de 1.800 persones repartides en 25 grups protagonitzaran el 10è carnaval d’estiu de les Roquetes

La festa bat rècord d’inscrits en una edició que amplia les activitats complementàries

ACN/ Gemma Sánchez Sant Pere de Ribes 14-06-2019 18:28 Lectures 2377
Presentació del cartell de la Xena edició de la Rua Summer. Eix

Presentació del cartell de la Xena edició de la Rua Summer. Eix

La 10a edició de la Rua Summer Carnaval de les Roquetes, a Sant Pere de Ribes, reunirà el proper 13 de juliol més de 1.800 persones repartides en 25 grups i carrosses. La festa preveu batre rècords de participació en una iniciativa que arrencava l’estiu del 2010 amb escassament 400 inscrits. Coincidint amb la desena edició, els organitzadors han ampliat també les activitats complementàries i han traslladat el centre neuràlgic a l’espai esportiu per garantir la comoditat dels participants. Entre divendres 12 i diumenge 14, el carnaval d’estiu desplegarà un ‘scape room’, una exposició, la rua infantil amb la proclamació de la Reina, una zona de gastronomia, un espectacle de cabaret i una gran festa de colors.

L’acte central de la festa serà, un any més, la gran desfilada de dissabte a la nit, que arrencarà a les 21 h al cèntric carrer Roger de Flor i recorrerà els principals carrers del municipi amb l’ambientació musical de tres batucades i un espectacle de música DJ. Acabada la rua, se celebrarà una festa amb ball d’aforament limitat on només es permetrà l’accés a majors de 16 anys.

Des de l’organització –l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’entitat Roquefestes i l’associació de comerciants UCER- destaquen la voluntat de fomentar el respecte i “el gaudi de les festes amb seny”. En aquest sentit, instal•laran un punt lila i un punt LGTBI d’informació i acompanyament a possibles víctimes d’agressions sexistes o homòfobes. “No només ens volem quedar amb un carnaval basat en sortir al carrer i passar-ho bé”, apunta el representant de Roquefestes, Xavier Escardó.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré