Dol a Vilanova

Mor Simeó Sendra, president d'honor de l'associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú

Conegut popularment com a 'Semi', va ser membre fundador de l'entitat i de la Federació dels Tres Tombs de Catalunya

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-06-2019 17:11 Lectures 5002

Simeó Sendra Piñol, president d'honor i membre fundador de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, ha mort aquest divendres a la nit al 76 anys d'edat. Conegut popular com a Semi, especialment en el món traginer, va ser membre fundador de la Federació dels Tres Tombs de Catalunya i va contribuir a la difusió i la preservació de la tradició del món del cavall arreu del país.

Des de la junta de l'associació vilanovina dels Tres Tombs han fet un comunicat per expressar el seu dol: "trobarem a faltar els teus consells que tant ens han ajudat, les teves coneixençes d'aquest món, la teva presència a la taula presidèncial el dia gran de la nostra festa, el 17 de gener hi haurà un gran buit. Avui t'uneixes a la terra que tan estimaves i que tants fruits vas fer donar, plantant, sembrant i recollint, aquest és el cicle de la vida. Tú també vas plantar i donar fruit creant una gran família, la teva pròpia i la dels Tres Tombs. Ets un home estimat per molts vilanovins i per molta gent relacionada amb el món del cavall. Segur que ens seguim veient pels Tres Tombs el 17 de gener a la Rambla de Vilanova".

La cerimònia oratòria es farà aquest diumenge a les 10 del matí al tanatori de Vilanova i la Geltrú

Simeó Sendra, en una entrevista a Eix Diari. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres