Festa Major 2019

Benvinguda multitudinària a l’espai dels balls populars i les festes majors de Santa Margarida i els Monjos

Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 08-07-2019 17:44 Lectures 862
Benvinguda multitudinària a l’espai dels balls populars i les festes majors de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Benvinguda multitudinària a l’espai dels balls populars i les festes majors de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.

L’alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmaneu, van donar a conèixer els detalls del projecte de La Quadra i van convidar a descobrir i gaudir d’un espai obert a tothom i que, a més de la part expositiva, inclou uns recursos audiovisuals amb les músiques i els vídeos il·lustratius de les festes majores, i una guia amb la informació de tots els balls i peces.

Després dels parlaments es va donar pas a la sorpresa que s’havia preparat per als assistents, la projecció sobre la façana principal de La Quadra d’un mapping amb imatges relacionades amb les festes majors.

L’acte inaugural es va convertir en tot un esdeveniment, que va atraure l’atenció de la ciutadania i la participació de persones relacionades amb el patrimoni folklòric local. El moment va quedar immortalitzat amb una foto conjunta en un dels elements representatius del nou espai, la silueta de tot el seguici que decora la part posterior de La Quadra.

Coincidint amb els actes previs de la festa major dels Monjos, fins el dia 19 de juliol La Quadra es pot visitar cada dia de dilluns a divendres de les 18 a les 21.30 h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré