Festa Major 2019

9 persones podran veure la Festa Major de Vilafranca des del balcó de la Casa de la Vila

És l’11a festa major consecutiva en què, mitjançant sorteig públic, es triaran 9 persones que hagin omplert la butlleta per optar-hi

Redacció Vilafranca del Penedès 09-07-2019 18:26 Lectures 963
9 persones podran veure la Festa Major de Vilafranca des del balcó de la Casa de la Vila. Ajuntament de Vilafranca

9 persones podran veure la Festa Major de Vilafranca des del balcó de la Casa de la Vila. Ajuntament de Vilafranca

Per 11è any consecutiu l’Ajuntament de Vilafranca farà un sorteig per triar 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca que vulguin seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull ha recordat que tradicionalment són al balcó per Festa Major els representants polítics escollits pel poble, les personalitats que cada any es conviden i que poden contribuir a la promoció i difusió de Vilafranca a l’exterior i, “des de fa 11 festes majors fem espai a aquestes 9 persones, 3 diferents cada dia, que surten agraciades en el sorteig. Són persones que mai no han estat ni regidors, ni administradors de la Festa Major ni pregoners ni convidats en anys anteriors, i ho fem perquè tinguin la possibilitat de gaudir de la festa des del balcó”.

Les butlletes per participar-hi es podran trobar a partir de demà dimecres 10 de juliol al vestíbul de l’Ajuntament, on hi haurà també l’urna per dipositar-les. El termini per omplir les butlletes finalitzarà el dissabte 24 d’agost i el sorteig tindrà lloc dilluns 26 d’agost.

L’alcalde ha destacat que cada any entre 400 i 500 persones omplen una butlleta, la qual cosa “demostra l’interès ciutadà en aquesta iniciativa que en aquests 11 anys ha permès que un centenar de persones diferents, que difícilment hi podrien accedir, hagin pogut gaudir de la festa d’una manera diferent”.

Poden participar en el sorteig totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat (18 anys) a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s’hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors. Les 9 persones sortiran del sorteig que es farà entre les butlletes vàlides.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré