Sitgestiu 2019

La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous al Racó de la Calma

La guanyadora del 3r premi en l’apartat de cant del 25è Concurs Josep Mirabent i Magrans oferirà un concert en el marc de la programació Sitgestiu 2019

Redacció Sitges 16-07-2019 20:54 Lectures 1375
La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous al Racó de la Calma. Ajuntament de Sitges

La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous al Racó de la Calma. Ajuntament de Sitges

La soprano italoargentina Ayelén Mose oferirà un recital aquest dijous a les 21 hores al Racó de la Calma, com a guardó per haver aconseguit el tercer premi en el 25è concurs internacional en l’apartat de cant Josep Mirabent i Magrans. El recital forma part del Sitgestiu 2019, un programa impulsat per Museus de Sitges i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, que ofereix més de 50 activitats culturals durant els mesos de juliol i agost.

Ayelén Mose presentarà un concert titulat 'Músiques del món' a través del qual farà un repàs de la música vocal dels diferents països, en què ha rebut influències. Durant el concert, la soprano estarà acompanyada per la pianista Anna Crexells. 

L’entrada al concert costa 12 euros i es pot adquirir a la recepció dels Museus (carrer Fonollar, s/n) o online a través de www.museusdesitges.cat.


Clàssica al Racó de la Calma

La programació de la Clàssica al Racó de la Calma continuarà el 25 de juliol amb Antón & Maite Piano Duo, l’1 d’agost amb Lalit Worathepnitinan, el 8 d’agost amb el Quartet Altimira i el 29 d’agost amb Yeani Lee. Els concerts estan protagonitzats pels guanyadors dels apartats de música de cambra i cant que van ser guardonats al 25è Concurs Josep Mirabent i Magrans. Totes les actuacions comencen a les 21 hores i les entrades tenen un cost de 12 euros.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres