Festa Major 2019

Els Castellers de Mediona estrenen un nou castell a la seva actuació a La Bisbal

La propera cita la tenen a la seva localitat, el proper diumenge 28 a les 11:30h, on compartiran plaça amb els Torraires de Montblanc

Redacció Mediona 23-07-2019 17:39 Lectures 1586
Els Castellers de Mediona estrenen un nou castell a la seva actuació a La Bisbal. Castellers de Mediona

Els Castellers de Mediona estrenen un nou castell a la seva actuació a La Bisbal. Castellers de Mediona

El passat dissabte 20 a les 18h els Castellers de Mediona van actuar conjuntament amb els seus padrins, els Bous de la Bisbal, a la seva localitat, junt amb els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Cornellà. 

Van actuar en tercera posició i van començar amb un castell que encara no havien portat mai a plaça, el 5 de 6 amb agulla, que van descarregar sense problemes. En segona ronda van descarregar la torre de 6, la quarta d’aquesta temporada, una estructura que dominen i descarreguen amb solvència. En tercera ronda van descarregar el 4 de 6 amb agulla, el segon de la temporada. I van acabar la jornada amb un vano de pilar de 4 amb 6 pilanets de 3. Els Castellers de Mediona van acabar molt satisfets de l’actuació i del repte de l’estrena.

Dues setmanes enrera, el dissabte 6, van actuar a Sant Pere de Ribes, després d’un mes i mig sense actuacions, i hi van portar el 4 de 6, la torre de 6 i el 3 de 6 amb agulla, el tercer de la temporada. Van compartir plaça amb la Jove de Sitges i els Castellers de Roquetes.

La propera cita la tenen a la seva localitat, el proper diumenge 28 a les 11:30h, on compartiran plaça amb els Torraires de Montblanc. Volen fer d’aquesta actuació una exhibició al poble, que no està habituat a veure castells.

Després d’aquesta actuació, la propera cita serà el dia 10 d’agost a Llívia, convidats per la recentment creada colla de Castellers de la Cerdanya.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres