Dol al món casteller

Mor Jaume Termens i Mañe, secretari de la Jove de Vilafranca

No ha pogut superar una malaltia que se li va diagnosticar fa 3 mesos

Redacció Vilafranca del Penedès 30-07-2019 13:04 Lectures 3203
Mor Jaume Termens i Mañe, secretari de la Jove de Vilafranca. EIX

Mor Jaume Termens i Mañe, secretari de la Jove de Vilafranca. EIX

Ahir dilluns 29 de juliol va deixar-nos en Jaume Termens i Mañé, de 55 anys d’edat, resident a la Múnia i que, des del passat gener, era el secretari de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. La seva defunció s’ha produït al no poder superar una malaltia que se li va diagnosticar fa 3 mesos.

El Jaume era enginyer tècnic de telecomunicacions i havia treballat durant molts anys a Telefónica. Va entrar a la colla feia relativament poc, el maig de 2018, al quedar gratament impressionat pel suport que la seva família va rebre de la colla al morir aleshores el seu germà, Lluís, també casteller de la Jove. Des del primer moment va mostrar una implicació total fins al punt de voler entrar a la Junta molt aviat, proposant-se com a secretari. Ocupava posicions de pinya tals com lateral i vent i serà recordat per ser una bona persona amb molt criteri, humor irònic i molt responsable.

La colla li farà un pilar de dol a la cerimònia de comiat que tindrà lloc demà dimecres 31, a les 16 h, a l’oratori del tanatori de Vilafranca.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres