Festa Major 2019

Vilanova estrena un nou element festiu, l'Àliga de Vilanova

La Festa Major de Vilanova celebra aquest cap de setmana i dilluns els actes més destacats

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-08-2019 7:56 Lectures 5860
Vilanova estrena un nou element festiu, l'Àliga de Vilanova. Festa Major de VNG

Vilanova estrena un nou element festiu, l'Àliga de Vilanova. Festa Major de VNG

Vilanova i la Geltrú ha estrenat un nou element festiu, de mans de l'Agrupació de Balls Populars. Es tracta del nou Àliga de Vilanova, que ha estat presentat en societat aquest divendres a la tarda acompanyada d'altres àligues festives del país. 

Dilluns 5 d'agost, Mare de Déu de les Neus, Vilanova i la Geltrú tornarà a celebrar el dia gran de la Festa Major. Les cercaviles d'anada i sortida d'Ofici, l'exhibició de balls populars i la renovació del Vot del Poble tornaran a omplir els carrers i places de música i tradició.

Al llarg del cap de setmana hi haurà altres moments destacats, com ara la Diada castellera de les Neus, amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova. Diumenge serà moment pel Convit a la festa, que enguany anirà a càrrec de l'escriptor David Castillo. A la tarda Cercavila de Vigília i al vespre, el tradicional Castells de Focs i després el Ball de les 7 hores.

El programa d'activitats de la Festa Major de Vilanova està en marxa des de fa dies. Al llarg de tota la setmana s'han anat succeint propostes en tots els àmbits: musicals, esportives, familiars i lúdiques.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré