20a edició

S'obre la convocatòria del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes

Els relats han de ser de temàtica lliure, inèdits, escrits en llengua catalana i no poden superar una extensió superior als cinc fulls

Redacció Sant Pere de Ribes 09-08-2019 9:07 Lectures 2889
S'obre la convocatòria del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

S'obre la convocatòria del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Fins el divendres 27 de setembre, a les 14 hores, es poden presentar els relats per participar a la 20a edició del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes. Els treballs, de temàtica lliure, optaran a dues categories: la primera, d’àmbit nacional (dotada amb un premi de 550 euros), i la segona, d’àmbit comarcal (amb una dotació de 350 euros per l’obra guanyadora). Per presentar-s’hi cal ser, això sí, major d’edat, les obres han de ser inèdites, escrites en llengua catalana i no poden tenir una extensió superior als cinc fulls DinA4 mecanografiats a doble espai i a una sola cara. Així mateix, la font tipogràfica ha de ser Arial o Times New Roman, i la mida igual o superior a 11.  

Cada autor o autora podrà presentar únicament a concurs un escrit, que es lliurarà per quadruplicat i es presentarà dins d’un sobre tancat on es farà constar la comarca de procedència, el nom del concurs i la categoria a la qual es presenten. Dins d’aquest sobre n’hi haurà un altre tancat que contindrà una targeta on es farà constar el nom, adreça i telèfon de la persona que el presenta.

Els relats s’han de lliurar personalment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Ribes (plaça de la Vila, 1) o de les Roquetes (plaça de la Vinya d’en Petaca s/n).  El veredicte del jurat, format per tres persones especialistes convidades, es comunicarà directament als premiats la setmana de l’11 al 15 de novembre i l’acte de lliurament de premis es farà el dia 22 de novembre a les 19.00 hores, a la sala Sol del Centre Cívic l’Espai de les Roquetes.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, el Centre Cívic L’Espai i la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Per a més informació es poden consultar les bases del concurs (http://www.santperederibes.cat/documents/10180/1334982/Bases+concurs+literari+Cinc+Pins+2019/4d7c917f-5025-4163-888b-2db74cdec1f6) a la web municipal o adreçar-se al Servei de Cultura (tel. 93 896 73 00 o a l’email cultura@santperederibes.cat).

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres