Festival de música

El Festiuet aplega més de 10.000 persones en la seva primera edició a la platja de Coma-ruga

L'organització preveu mantenir l'emplaçament gràcies al bon comportament dels assistents amb l'entorn

ACN El Vendrell 12-08-2019 22:32 Lectures 1330
Tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, que ha aplegat un total de 10.000 persones. Festiuet

Tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, que ha aplegat un total de 10.000 persones. Festiuet

La tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, ha reunit més de 10.000 persones durant els dos dies de certamen. El cartell "més ambiciós", segons avançava l'organització, ha complert expectatives i ha aconseguit exhaurir les entrades. La nit del divendres es va centrar en la música en català amb Zoo, Buhos, Els Catarres, Auxili, Lildami o Xeic!, i el dissabte es va encarar a un so més rocker amb Berri Txarrak, Desakato, Boikot o Ebri Knight. El festival ha celebrat a través d'un comunicat el civisme que hi ha hagut durant els concerts, davant les reticències dels veïns i fruit de la campanya de conscienciació que es va fer des de l'organització. Per això es preveu "llarga vida" a la platja de Coma-ruga com a emplaçament del Festiuet.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres