Festival de música

El Festiuet aplega més de 10.000 persones en la seva primera edició a la platja de Coma-ruga

L'organització preveu mantenir l'emplaçament gràcies al bon comportament dels assistents amb l'entorn

ACN El Vendrell 12-08-2019 22:32 Lectures 1435
Tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, que ha aplegat un total de 10.000 persones. Festiuet

Tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, que ha aplegat un total de 10.000 persones. Festiuet

La tercera edició del Festiuet, la primera a la platja de Coma-ruga, ha reunit més de 10.000 persones durant els dos dies de certamen. El cartell "més ambiciós", segons avançava l'organització, ha complert expectatives i ha aconseguit exhaurir les entrades. La nit del divendres es va centrar en la música en català amb Zoo, Buhos, Els Catarres, Auxili, Lildami o Xeic!, i el dissabte es va encarar a un so més rocker amb Berri Txarrak, Desakato, Boikot o Ebri Knight. El festival ha celebrat a través d'un comunicat el civisme que hi ha hagut durant els concerts, davant les reticències dels veïns i fruit de la campanya de conscienciació que es va fer des de l'organització. Per això es preveu "llarga vida" a la platja de Coma-ruga com a emplaçament del Festiuet.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament