Robatori

Organitzen una festa de benvinguda als gegants del Vendrell després d'una setmana desapareguts

S'ha organitzat una festa de benvinguda aquest diumenge 25 d'agost, a les 11:30 h, a la plaça Vella

Redacció El Vendrell 23-08-2019 13:47 Lectures 3699
Organitzen una festa de benvinguda als gegants del Vendrell després d'una setmana desapareguts. Ajuntament del Vendrell

Organitzen una festa de benvinguda als gegants del Vendrell després d'una setmana desapareguts. Ajuntament del Vendrell

Després de la bona notícia de la localització dels gegants Salvador i Teresa, el municipi del Vendrell ha volgut organitzar una festa de benvinguda que tindrà lloc aquest diumenge 25 d'agost, a les 11:30 h, a la plaça Vella. Després d’una setmana de patiment per la sostracció d’un remolc dels Gegants i Nans del Vendrell amb els gegants Salvador i Teresa en el seu interior, que estava en nau municipal, avui s’ha rebut la bona notícia que han estat trobats en bon estat en una carretera de la província de Castelló.

El remolc ha estat localitzat avui al matí per una unitat de la Guàrdia Civil de Borriana en una carretera secundària entre Nules i Moncofa, i s’han posat en contacte amb l’entitat per notificar-los la troballa. Els gegants es troben en bon estat i es preveu que aquest cap de setmana es faci una benvinguda a l’Ajuntament del Vendrell.

Des de l’Ajuntament del Vendrell s’agreix la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants, i es felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i  poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament