Festa Major 2019

Lliurament de l'estampa de Sant Fèlix 2019 a l'alcalde de Vilafranca

L'original, obra de l'artista Mariona Ríos, presidirà el depatx d'Alcaldia durant tot l'any

Redacció Vilafranca del Penedès 26-08-2019 9:37 Lectures 1712
Lliurament de l'estampa de Sant Fèlix 2019 a l'alcalde de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Lliurament de l'estampa de Sant Fèlix 2019 a l'alcalde de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Els Administradors de la Festa Major 2019 han fet entrega aquest matí de l'original de l'estampa de Sant Fèlix a l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull. L'estampa és obra de l’il·lustrador Marc Sadurní, que aquest any ha presentat una fotografia instantània dels mòbils de fils amb instal·lació, un collage de materials on reconeixem la figura del sant.

L'alcalde ha rebut l'original que, com cada any, presidirà el despatx d'Alcaldia fins que passi a formar part del fons exposat a la sala adjunta, coneguda com la Taula Rodona.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament