Festa Major 2019

Les Fires dels Avis de Sant Sadurní vol recuperar l'esperit de la festa original

Serà un homenatge a la gent gran que viu a la Casa dels Avis i per això l'espai estarà reservat per a ells

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 29-08-2019 9:22 Lectures 2074
Les Fires dels Avis de Sant Sadurní vol recuperar l'esperit de la festa original. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les Fires dels Avis de Sant Sadurní vol recuperar l'esperit de la festa original. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia d'enguany volen donar un impuls a "Les Fires dels Avis", que prenen el relleu a La Fil·loxera dels Avis que cada any dóna inici a les Fires i Festes i que es celebraran diumenge 1 de setembre  a les 17:30h; en aquest sentit es vol recuperar l'esperit original d'aquest acte, que vol ser un homenatge a la gent gran que viu a la residència i que per diverses circumstàncies no pot acostar-se als diferents espais de la festa.

Per aquesta raó la festa incorporarà una petita representació de tota la cultura popular de la vila i els residents a la Casa dels Avis tindran prioritat en el seguiment de l'aquest acte.

Des de la regidoria de Cultura es demana a totes les persones que aprofitaven aquest acte a la Casa dels Avis per fer el primer tastet de Fires que tinguin present aquesta circumstància, i els convida a sortir al carrer la resta de  dies, en què es pot gaudir abastament de les fil·loxeres, diables, timbals i balls. El recinte de la Casa dels Avis estarà reservat i les persones de fora només podran seguir l'acte des del pati de l'Índex.

La festa l'organitzen l'Associació Festa de la Fil·loxera, els Diables Se m'n Refum, els Timbalers Tabalots, els Balls Populars i la regidoria de Cultura.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No