Nou curs

Tornen les visites dels diumenges al Palau de Maricel i se sumen les de la Fundació Stämpfli

Els itineraris permeten conèixer els edificis i les seves col·leccions

Redacció Sitges 07-09-2019 9:32 Lectures 2595

El Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli estrenen aquest cap de setmana el programa de tardor de visites guiades a les seves instal·lacions. Els dos espais obren portes per conèixer els seus interiors a través d’itineraris guiats: el Palau, amb visites cada diumenge, i la Fundació, amb recorreguts per la seva col·lecció, tant dissabte com diumenge.

Les visites dominicals al Palau de Maricel tornen aquesta setmana, després de l’adaptació del programa al Sitgestiu durant els mesos de juliol i agost. Les visites són en tres idiomes: anglès (a les 11h), català (a les 12h) i castellà (a les 13h) i efectuen un itinerari per les diferents sales i espais del Palau: el Saló d’Or, la Sala Capella, el Saló Blau, el Claustre i les terrasses.

Per la seva part, la Fundació Stämpfli també incorpora aquesta tardor el format de visites guiades per les seves sales. Seran els dissabtes (en català) i els diumenges (en castellà), en tots dos casos a les 12h del migdia. Les visites a la Fundació permeten posar en context l’obra exposada, tant de les tres sales dedicades a la col·lecció permanent, com les tres noves, que mostren una retrospectiva de tres períodes diferents de la trajectòria de Pere Stämpfli.

Paral·lelament  les visites al Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli, aquest cap de setmana també es realitza la primera visita del curs a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, que permet conèixer els diferents espais del temps, aproximar-se a la seva obra i pujar al campanar per gaudir d’unes vistes privilegiades de Sitges i el Mediterrani. Serà dissabte, a les 20.30h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No