MAGMA

La Carpa Revolució acollirà la Barcelona Juggling Convention els dies 27, 28 i 29 de setembre

La BJC19 reunirà especialistes de les diferents disciplines dels malabars, en un espai de formació i d’intercanvi de coneixement

Redacció Sant Pere de Ribes 09-09-2019 9:12 Lectures 1656
La Carpa Revolució acollirà la Barcelona Juggling Convention els dies 27, 28 i 29 de setembre. EIX

La Carpa Revolució acollirà la Barcelona Juggling Convention els dies 27, 28 i 29 de setembre. EIX

La Barcelona Juggling Convention, tindrà lloc a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes els dies 27, 28 i 29 de Setembre. La BJC19 és una trobada internacional anual de malabaristes, un espai de formació i d’intercanvi de coneixement per a la pràctica de malabars. Està basada en la ensenyança, l’aprenentatge i el descobriment de les diferents tècniques de malabars. La BJC19 està organitzada conjuntament per MAGMA (Associació Catalana de Malabaristes) i l’espai de creació Carpa Revolució / Fes + Chapeau.

Tallers per a tots els públics

Es plantegen els tallers impartits per experts de cada una de les disciplines del malabar i dirigits tan per a persones avançades en la pràctica del malabar com per a principiants, fent ús de la tècnica d’assignació de tasques i el descobriment guiat. Aquest tallers es duran a terme durant les tres jornades de la convenció en diferents horaris i localitzacions que es poden consultar al programa complet que s’adjunta a la NP. Es faran presentacions públiques dels tallers i una olimpíada amb entrega de premis.

Cercavila, gales i concerts

Es farà també un cercavila per a tots els públics pels carrers de Sant Pere de Ribes, incloent i fent partícips els veïns i veïnes del poble. S’organitzaran dues Gales on participaran les professionals, artistes i formadores. La primera, el divendres serà un homenatge a la coneguda artista Linda Farkas i la segona gala, la nit de dissabte, serà l’espectacle principal de la convenció on actuaran les artistes i formadores convidades. Ambdues nits es completaran amb concerts i deejays. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No