Pintura

Canyelles lliura la Medalla de la Vila al pintor vilanoví Joaquim Budesca

Com a reconeixement a la seva trajectòria artística i bon nom i com a agraïment per ajudar a promoure la cultura i l'art a Canyelles

Ha confiat a l'Ajuntament de Canyelles la gestió de la cessió de part de la seva obra a diversos municipis

Redacció Canyelles 12-09-2019 17:10 Lectures 3602
Canyelles lliura la Medalla de la Vila al pintor vilanoví Joaquim Budesca. Ajuntament de Canyelles

Canyelles lliura la Medalla de la Vila al pintor vilanoví Joaquim Budesca. Ajuntament de Canyelles

El reconegut pintor vilanoví Joaquim Budesca i Català ha rebut aquest diumenge 8 de setembre la Medalla de la Vila de Canyelles. L'acte s'ha celebrat al Saló de Plens del Consistori canyellenc, de la mà de l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet. El govern de Canyelles vol retre un homenatge a Budesca per la seva llarga trajectòria artística però també per haver confiat en la persona de l'alcaldessa de Canyelles la gestió de la cessió de part de la seva obra a diversos municipis d'arreu del país, entre els quals el mateix Canyelles.

L'alcaldessa de Canyelles ha lloat la tasca de Budesca com a artista i també com a pintor i ha anunciat que l'Ajuntament li dedicarà un dels seus espais.

Durant l'acte, s'ha comptat amb la intervenció del periodista Josep Maria Cadena, que ha fet un recordatori a la trajectòria del pintor vilanoví.

Canyelles ja lva fer un petit acte d'agraïment l'octubre del 2018 a Joaquim Budesca, però ara vol retre aquest homenatge ja que la seva acció suposa  la promoció i l’enriquiment cultural del municipi i també  posar el nom de Canyelles al capdavant de l’àmbit cultural del país. Aquest agraïment es va fer durant el lliurament de la primera Medalla de la Vila de Canyelles, al Doctor Fernando Echevarne..

Una de les distincions que el Reglament d'Honors i Distincions de  l'Ajuntament de Canyelles inclou és la Medalla de la Vila, que es lliura a persones, entitats o agrupacions que hagin sobresortit per la seva tasca meritòria i actuació en benefici i/o honor de la vila. Es concedeix com a reconeixement o agraïment del municipi cap a aquelles persones o entitats, per una activitat que hagi tingut gran relleu i transcendència cap al municipi. En aquesta ocasió, el pintor Joaquim Budesca.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No