Mostra de piano

La vilanovina Laura Farré obre dilluns la VI Mostra de piano del segle XX i XXI de Barcelona

La pianista estrenarà tres obres noves i repassarà el seu CD 'The French Reverie'

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-09-2019 10:17 Lectures 3789
La vilanovina Laura Farré obre dilluns la VI Mostra de piano del segle XX i XXI de Barcelona. EIX

La vilanovina Laura Farré obre dilluns la VI Mostra de piano del segle XX i XXI de Barcelona. EIX

Després de triomfar al festival de Chipiona, Laura Farré Rozada obre la sisena edició de la Mostra de Piano dels Segles XX i XXI. La cita és dilluns vinent 16 de setembre a les 20 hores a l'Auditori Teresa Pàmies de Barcelona. Es tracta del festival de referència de piano contemporani a la ciutat de Barcelona.

En aquest cas la pianista vilanovina, a més d'interpretar els principals temes del seu primer disc 'The French Reverie', presentarà davant el públic part del seu nou repertori. Entre les noves peces destaca 'Scape', una obra de la compositora islandesa Anna Thorvaldsdóttir i estrenarà a l'Estat espanyol la peça 'Cage' del nordamericà David Lang. Aquest autor va estar guardonat amb el premi Pulitzer l'any 2008. La tercera novetat 'Frozen Heat' és una creació del japonès Dai Fujikura, compositor que té molts seguidors entre el públic de la música clàssica contemporània al Regne Unit. El repertori del concert es completarà amb les composicions de Ben-Amots, Dutilleux i Järventausta incloses al seu disc 'The French Reverie'.

Aquest serà el tercer cop que Laura Farré Rozada forma part del cartell de la Mostra de Piano dels Segles XX i XX que organitza la Fundació de Música Contemporània. L'entrada del concert és gratuïta, amb prèvia reserva a la web de l'Auditori Teresa Pàmies.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No