Vali, la valenta

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català

De la mà de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”

Redacció Sant Martí Sarroca 16-09-2019 11:04 Lectures 2005
El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català. EIX

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català. EIX

Divendres passat, el martinenc Ramon Grau va ser convidat a realitzar una activitat a la Setmana del Llibre en Català, com a autor de la novel·la infantil i solidària “Vali, la valenta”.

La 37a. Setmana del Llibre en Català s’ha celebrat del 6 al 15 de setembre de 2019, a la plaça de la Catedral de Barcelona. Considerat un dels esdeveniments culturals més importants del país per estimular i promoure la lectura en català, fomenta el contacte entre llibreters, editors i lectors i proposa activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, conta-contes...).

Ramon Grau, de la mà de l’editorial vilanovina “El Cep i la Nansa” va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”, destinada a recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu, i per narrar-los el conte, tal com ha anat fent també per diverses escoles.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament