Vali, la valenta

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català

De la mà de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”

Redacció Sant Martí Sarroca 16-09-2019 11:04 Lectures 1731
El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català. EIX

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català. EIX

Divendres passat, el martinenc Ramon Grau va ser convidat a realitzar una activitat a la Setmana del Llibre en Català, com a autor de la novel·la infantil i solidària “Vali, la valenta”.

La 37a. Setmana del Llibre en Català s’ha celebrat del 6 al 15 de setembre de 2019, a la plaça de la Catedral de Barcelona. Considerat un dels esdeveniments culturals més importants del país per estimular i promoure la lectura en català, fomenta el contacte entre llibreters, editors i lectors i proposa activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, conta-contes...).

Ramon Grau, de la mà de l’editorial vilanovina “El Cep i la Nansa” va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”, destinada a recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu, i per narrar-los el conte, tal com ha anat fent també per diverses escoles.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré