Cinema Fantàstic

Sitges serà l'aparador de les sèries de gènere i estrenarà la segona temporada de ‘The Terror: Infamy'

Serial Sitges proposa cinc projeccions, entre les quals l'adaptació de 'La guerra de los mundos' (Movistar+)

ACN Sitges 20-09-2019 18:20 Lectures 3234
Sitges serà l'aparador de les sèries de gènere i estrenarà la segona temporada de ‘The Terror: Infamy'. EIX

Sitges serà l'aparador de les sèries de gènere i estrenarà la segona temporada de ‘The Terror: Infamy'. EIX

Les sèries se sumen un any més a l’oferta cinematogràfica del Festival de Sitges, enguany amb una secció del Serial Sitges que presenta fins a cinc projeccions. La secció serièfila proposa algunes produccions destacades de l'any dins del gènere de terror, misteri, fantasia i comèdia, com l’estrena de la segona temporada de ‘The Terror: Infamy’ o la sèrie documental ‘Visionaries: Eli Roth - La historia del terror’, ambdues del canal AMC. De la seva banda, Movistar+ hi estrenarà l’adaptació per a televisió en tres capítols de ‘La guerra de los mundos’ i tres nous episodis de ‘Capítulo 0’, la sèrie d'episodis auto-conclusius, a mode de pilots de sèries que mai no es van fer, que parodia gèneres i formats televisius. Finalment, es presentarà la sèrie juvenil ‘Terror.app’, de la plataforma audiovisual d’Atresmedia, Flooxer.

Sitges serà el lloc de l'estrena de ‘The Terror: Infamy’, la segona temporada de la sèrie original d'AMC, que compta amb el veterà actor George Takei entre el repartiment. Ambientada en els camps d'internament per a nord-americans d'origen japonès durant la Segona Guerra Mundial, la sèrie se centra en una sèrie de morts estranyes que persegueixen la comunitat i en el viatge d'un jove per entendre i combatre l'entitat malèvola responsable.

A més, es projectaran els episodis de la sèrie documental sobre cinema de terror ‘AMC Visionaries: Eli Roth – La historia del terror’. Roth, director de ‘Cabin Fever’ i ‘Hostel’, entrevista cineastes icònics, actors, escriptors, mags del maquillatge i experts en monstres, per parlar sobre el passat, el present i el futur del gènere més sanguinolent del cinema.
Movistar+ repeteix la seva presència a Sitges

El primer diumenge del Festival, 6 d'octubre, es projectaran els tres capítols de ‘La guerra de los mundos’, una nova adaptació de la novel·la de H.G. Wells carregada de ciència-ficció, drama d'època i horror, fidel al to i a l'esperit del llibre, però a la vegada contemporània i plena d'emocions.

A l'altra cara del gènere, Movistar+ presentarà en primícia mundial tres nous episodis de ‘Capítulo 0’, la sèrie d'episodis auto-conclusius, a mode de pilots de sèries que mai no es van fer, que parodia gèneres i formats televisius.

‘Terror.app’, la sèrie de terror juvenil de Flooxer

La sèrie de terror juvenil de Flooxer tracta sobre cinc noies desconegudes que obeeixen una estranya i inquietant aplicació mòbil, anomenada Terror.app, que les ha citat a una vella fàbrica abandonada amb un objectiu: explicar històries de por que hagin experimentat, amb l'única condició de gravar-ho tot amb el mòbil. El què semblava un pla inofensiu, acaba convertint-se en l'experiència més aterradora de les seves vides.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No