Participació i Voluntariat

Francesc Oliva i Andrés Moreno guanyen el II Concurs de Relats sobre voluntariat de Vilafranca

El premi en la categoria juvenil va quedar desert

Acte de lliurament de premis del II Concurs de Relats sobre voluntariat. Ajuntament de Vilafranca

Acte de lliurament de premis del II Concurs de Relats sobre voluntariat. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Francesc Oliva Bueno i Andrés Moreno Galindo han estat els guanyadors de la segona edició del Concurs de relats sobre voluntariat, convocat per la regidoria de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca. El jurat va fer públic el veredicte en un acte celebrat el dijous 19 de setembre a la Biblioteca Torras i Bages i presidit pel regidor de Participació i voluntariat, Ramon Zaballa. A l’acte també hi van assistir els membres del jurat, autors i autores de les obres presentades, familiars i amics, i també representants d’algunes entitats de la vila.

Els guanyadors dels premis en categoria sènior, amb una dotació de 200€, van ser Francisco Oliva Bueno, amb l’obra L’àtom, la ceba i la carxofa, i Andrés Moreno Galindo amb l’obra La escuela. En categoria juvenil el premi va quedar desert.

El jurat, format per Conchi Hito, Josep Matas, Isabel del Pilar Valero i liderat per l’escriptor David Monteagudo, va fer una exposició dels textos guanyadors, manifestant la qualitat i creativitat del conjunt de les obres presentades. També van agrair l’interès per participar en un certamen amb alt contingut de valors i altruista. El regidor Ramon Zaballa va posar de relleu la tasca de suport a entitats i associacions que es duu a terme des de l’Oficina de Voluntariat, que té com a objectius fonamentals la sensibilització, la difusió i el coneixement dels valors socials, així com xxx en les accions de persones voluntàries. El regidor va agrair als autors i autores de les obres presentades, la seva participació al certamen, i la col·laboració de les persones membres del jurat pel seu treball de deliberació.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local