Orquestra Simfònica del Vallès

Papà Mozart, amb Roger i Joan Pera, inaugura la temporada d'arts escèniques de Vilafranca

L'espectacle és molt més que un concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Redacció Vilafranca del Penedès 25-09-2019 9:24 Lectures 1973
Papà Mozart amb Roger i Joan Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès és l’espectacle inaugural de la temporada. EIX

Papà Mozart amb Roger i Joan Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès és l’espectacle inaugural de la temporada. EIX

Aquest dissabte 28 de setembre, a les 19h, arriba a l’Auditori Municipal Papà Mozart l’espectacle que obre la nova temporada de setembre’19 a gener’20.

Els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, es posen en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart, pare i fill, per reviure les esperances, les pors, les ambicions i l'estima que envolten tota relació paternofilial a través d'un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg Sergi Belbel.

Amb direcció escènica de Miquel Górriz i direcció musical de Rubén Gimeno gaudirem de la música eterna de W.A. Mozart amb un programa basat en les seves obres cèlebres: obertura Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), Simfonia concertant, Sonata alla turca, Simfonia núm. 41 Júpiter, entre d’altres.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No