Cal Bolet

"Això ja ho he viscut" obre la temporada teatral a Vilafranca amb totes les entrades exhaurides

La companyia prepara la seva gira pel territori català al teatre Cal Bolet

Redacció Vilafranca del Penedès 30-09-2019 14:01 Lectures 1434
La Perla 29 amb Això ja ho he viscut obrirà la temporada teatral amb totes les entrades exhaurides. EIX

La Perla 29 amb Això ja ho he viscut obrirà la temporada teatral amb totes les entrades exhaurides. EIX

La companyia La Perla 29 realitzarà una residència tècnica i artística aquesta setmana al Teatre Cal Bolet per adaptar la gira d'Això ja ho he viscut. L'obra es va estrenar a la Biblioteca de Catalunya, seu de La Perla 29 i ha estat a la cartellera fins la setmana passada.

Així, des del Teatre Cal Bolet es prepararà tota la gira de l'espectacle per Catalunya que tindrà el seu tret de sortida dissabte 5 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès.

Prèviament, el dia 4 d’octubre, hi haurà un assaig obert d’una part de l’obra. Una iniciativa que pretén mostrar com s'ha gestat Això ja ho he viscut i tot el treball realitzat per l'equip d’actors. Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars amb el Carnet d’Amic del Teatre Cal Bolet i l’Auditori que ha exhaurit totes les places.

Sinopsi

“A l'obra de J.B. Priestley, sis personatges en un entorn rural, un petit hotel idíl·lic lluny del brogit de la ciutat, es troben de cop immersos en un trasbals inesperat quan un hoste, un home estranger amb un aspecte excèntric, els adverteix que aquell serà l'escenari d'una horrible desgràcia en un futur immediat perquè ell ja ho ha viscut. A partir d'aquí, s'encadenaran els fets en una espiral que es balanceja constantment entre la realitat i el somni, el present i el futur anunciat, la ciència i la malastrugança, i finalment, entre l'acceptació de la desgràcia i les ànsies desesperades dels personatges per canviar el seu futur.”

Sergi Belbel

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No