Diada de Santa Teresa

Els Nens del Vendrell preparen un cap de setmana ple d'activitats castelleres

La colla ha organitzat, aquest dissabte 5 d'octubre, un dia dedicat als castells, per donar a conèixer la feina que duen a terme des de l'entitat, i obrir-la a tota la ciutadania

Redacció El Vendrell 02-10-2019 21:38 Lectures 2113

A falta de dues setmanes per a la Diada de la Fira de Santa Teresa, una de les dates més importants del calendari de la temporada dels Nens del Vendrell, la colla ha organitzat, aquest dissabte 5 d'octubre, un dia dedicat als castells, per donar a conèixer la feina que duen a terme des de l'entitat, i obrir-la a tota la ciutadania.

Les activitats, que estaran obertes a tothom, començaran el matí amb inflables i taller de castells, d'11 h a 13 h, a la carretera del Dr. Robert. A les 14 h faran una botifarrada popular a la plaça del Tívoli, que tindrà un cost de 3 € per persona.

Durant la tarda les propostes es destinaran al públic familiar, amb una sessió de Contacontes a les 16 h, una classe de Zumbakids, a càrrec de Natàlia Gomez a les cinc de la tarda, i l'espectacle infantil "D'un temps llunyà", a càrrec de Maria Torrens i Aleida Mañas, a les 18 h.

A les 19:30 h els Nens oferiran una Diada castellera al carrer dels Cafès, mostrant la feina que han estat duent a terme als assajos d'aquestes últimes setmanes.

Un cop acabada la diada, la plaça del Tívoli s'omplirà de castellers i públic a les 21:30 h per al sopar, que anirà a càrrec dels CuiNens. Es podrà degustar una fideuà per un preu de 5 €. Els tiquets es podran comprar de manera anticipada després dels assajos d'aquest dimecres (21 h) i divendres (22 h). Finalment, en acabar el sopar, començaran els concerts, a partir de les 22 h, amb Upuntú, Son Rumores, La Traca i John's Lemon DJ.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres