Diada de Santa Teresa

Els Nens del Vendrell preparen un cap de setmana ple d'activitats castelleres

La colla ha organitzat, aquest dissabte 5 d'octubre, un dia dedicat als castells, per donar a conèixer la feina que duen a terme des de l'entitat, i obrir-la a tota la ciutadania

Redacció El Vendrell 02-10-2019 21:38 Lectures 2610

A falta de dues setmanes per a la Diada de la Fira de Santa Teresa, una de les dates més importants del calendari de la temporada dels Nens del Vendrell, la colla ha organitzat, aquest dissabte 5 d'octubre, un dia dedicat als castells, per donar a conèixer la feina que duen a terme des de l'entitat, i obrir-la a tota la ciutadania.

Les activitats, que estaran obertes a tothom, començaran el matí amb inflables i taller de castells, d'11 h a 13 h, a la carretera del Dr. Robert. A les 14 h faran una botifarrada popular a la plaça del Tívoli, que tindrà un cost de 3 € per persona.

Durant la tarda les propostes es destinaran al públic familiar, amb una sessió de Contacontes a les 16 h, una classe de Zumbakids, a càrrec de Natàlia Gomez a les cinc de la tarda, i l'espectacle infantil "D'un temps llunyà", a càrrec de Maria Torrens i Aleida Mañas, a les 18 h.

A les 19:30 h els Nens oferiran una Diada castellera al carrer dels Cafès, mostrant la feina que han estat duent a terme als assajos d'aquestes últimes setmanes.

Un cop acabada la diada, la plaça del Tívoli s'omplirà de castellers i públic a les 21:30 h per al sopar, que anirà a càrrec dels CuiNens. Es podrà degustar una fideuà per un preu de 5 €. Els tiquets es podran comprar de manera anticipada després dels assajos d'aquest dimecres (21 h) i divendres (22 h). Finalment, en acabar el sopar, començaran els concerts, a partir de les 22 h, amb Upuntú, Son Rumores, La Traca i John's Lemon DJ.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres