Làpides, escultures i records

El Vendrell lliura els premis del XXI Concurs de Fotografia

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la sala d’exposicions la Fusteria (carrer Major, 16) fins al 10 de novembre de 2019

Redacció El Vendrell 15-10-2019 16:19 Lectures 3577
El Vendrell lliura els premis del XXI Concurs de Fotografia. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell lliura els premis del XXI Concurs de Fotografia. Ajuntament del Vendrell

El passat 11 d’octubre va tenir lloc, a la sala d’exposicions la Fusteria del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XXI Concurs de Fotografia “Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

Els premis es van repartir de la següent manera:

Primer premi, amb 350 €: Jordi Ventura Carbó, per la foto Llums i ombres II

Segon premi, amb 250 €: Lluís López Carceller, per la foto Extrema solitud

Tercer premi, amb 200 €: Victòria Navarro Urgell, per la foto Angelet de la Guarda

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany va sumar un total de cinquanta fotografies, fetes per divuit concursants.  

Molts autors i autores són ja habituals en el Concurs però també hi ha hagut la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: Barcelona, Calafell, Castellar del Vallès, Igualada, Puigdàlber, La Ràpita, el Vendrell i Vilafranca del Penedès.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la sala d’exposicions la Fusteria (carrer Major, 16) fins al 10 de novembre de 2019.

Les obres no premiades podran ser recollides a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24) del 18 de novembre al 20 de desembre de 2019.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No