Gira americana

Exitosos concerts a Toronto i Chicago de la pianista Laura Farré Rozada

La vilanovina continua la gira de presentació del seu disc The French Reverie

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-10-2019 8:47 Lectures 2759
Edward Epstein i Laura Farré Rozada després del recital de la pianista a la GALLERY345 de Toronto. EIX

Edward Epstein i Laura Farré Rozada després del recital de la pianista a la GALLERY345 de Toronto. EIX

"Brillant". Així va qualificar Edward Epstein, el director artístic de la Gallery 345, el concert de la pianista Laura Farré Rozada en aquesta sala de Toronto, dimecres passat, en la gira de presentació del seu CD "The French Reverie". "Té molt de mèrit que Laura Farré Rozada arrisqui amb un repertori de compositors vius i de qualitat, però poc coneguts pel públic" va sentenciar Eptstein que ha vist passar per aquest escenari de referència a Toronto molts músics de clàssica, contemporània i jazz.

I el públic que va assistir al concert va compartir aquestes opinions i va premiar la pianista vilanovina amb llargs aplaudiments.
Dos dies després, divendres passat, Laura Farré Rozada va fer un recital a Chicago en el cicle "Music Fridays @ Noon". Davant un públic que va omplir de gom a gom el McAnninch Arts Centre del College du Page, on va interpretar les peces del seu primer disc. El concert va agradar molt als universitaris i professors d'aquesta universitat. Diversos professors del Departament de Música d'aquest "college" van lloar l'alt nivell interpretatiu de la pianista de Vilanova i la Geltrú.

I aprofitant l'estada a Chicago, dissabte passat, Laura Farré Rozada va fer un nou concert al Narloch Piano Studio que va meréixer els elogis del seu director.

La "Sonata" de Dutilleux, la "Toccata" de Manoury, el "Jeux de doubles" d'Escaich i  "33:8"  de Djambazov, són les peces que més atrapen el públic en aquesta gira americana de Laura Farré Rozada per presentar el seu primer disc. Fins ara l'ha defensat amb molt d'éxit a escenaris de Mont-real, Toronto, Boston, Nova York i Chicago.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No