Estómac

Clara Peya, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019, arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

Una de les creadores més originals i úniques de l’escena musical del país. Energia i sentiment en estat pur

Redacció Vilafranca del Penedès 22-10-2019 12:52 Lectures 2617
Clara Peya, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019, arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca. EIX

Clara Peya, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019, arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca. EIX

Aquest diumenge, dia 27 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal, la pianista i compositora Clara Peya ens porta a l’Auditori Estómac, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb Oceanes.

Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner, els quals, juntament amb la veu de Magalí Sare, la bateria i l'electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.

Després d’haver escrit més de tres-centes cançons al llarg de la seva carrera musical, Peya investiga i experimenta en aquest vuitè treball la sensació de l'amor que neix des de les entranyes i reivindica l'essència més bàsica del verb estimar. Cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No