LaVallée

El Tingladu es trasllada de Vilanova a Brussel·les amb una edició solidària amb Valtònyc

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-10-2019 18:51 Lectures 1784
El Tingladu es trasllada de Vilanova a Brussel·les amb una edició solidària amb Valtònyc. EIX

El Tingladu es trasllada de Vilanova a Brussel·les amb una edició solidària amb Valtònyc. EIX

Queden poc més de 20 entrades a la venda pel concert que ha organitzat El Tingladu a Brussel·les. L’organització preveu omplir la sala La Vallée de música i consciència en una edició especial que durarà més de set hores i que té per lema “No oblidem, no callem”.

El festival autogestionat de Vilanova i la Geltrú, organitzat per Can Pistraus, vol denunciar l’actual context de vulneració de drets i llibertats bàsiques com la llibertat d’expressió, opinió i manifestació a l’estat espanyol. És la primera vegada que El Tingaldu traspassa les fronteres de la capital del Garraf i ho fa viatjant fins al cor d'Europa i amb un compromís solidari i antirepressiu amb el raper Josep Valtònyc, exiliat a Bèlgica des de fa més d’un any.

En aquesta edició especial del festival, que se celebrarà a la sala La Vallée, Valtònyc estarà acompanyat pels rapers valencians Los Chikos del Maíz, que faran el primer concert de la gira de presentació del seu nou disc “Comanchería”; pel músic basc Fermin Muguruza, que ha patit en la seva pròpia pell la persecució a la llibertat d’expressió; per la cantautora aranesa Alidé Sans i també pel reggae dels barcelonins Adala.

Tots els beneficis de l’esdeveniment aniran destinats directament a donar suport a la causa de Valtònyc. Cal recordar que per la gent que no pugui assistir a l’acte però vulgui col·laborar-hi s’han posat a la venda entrades fila zero, que es poden comprar per 10€ a la web eltingladu.cat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres