Tots Sants 2019

Vilafranca tanca la capella del cementiri per problemes al sostre

A causa d’aquest tancament, la missa de difunts que estava prevista realitzar al cementiri el dissabte 2 de novembre, a les 17h, no es farà dins de la capella sinó a l’exterior de l’edifici

Redacció Vilafranca del Penedès 23-10-2019 15:46 Lectures 4151

La capella del Cementiri municipal restarà tancada al públic per precaució, a causa de l'aparició d’una esquerda en el sostre i que  ha provocat alguns despreniments de guix. Per aquest motiu des dels Serveis Tècnics municipals s’ha recomanat el seu tancament al públic fins que s’hi faci una actuació de consolidació estructural.

L’Ajuntament de Vilafranca encarregarà properament a una empresa d’enginyeria especialitzada un estudi sobre l’estat de l’edifici i les mesures d’intervenció que cal fer-hi.

A causa d’aquest tancament, la missa de difunts que estava prevista realitzar al cementiri el dissabte 2 de novembre, a les 17h, no es farà dins de la capella sinó al davant, a l’exterior de l’edifici, on es col.locaran cadires perquè s'hi pugui celebrar.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament