Tots Sants 2019

Vilafranca tanca la capella del cementiri per problemes al sostre

A causa d’aquest tancament, la missa de difunts que estava prevista realitzar al cementiri el dissabte 2 de novembre, a les 17h, no es farà dins de la capella sinó a l’exterior de l’edifici

Redacció Vilafranca del Penedès 23-10-2019 15:46 Lectures 4056

La capella del Cementiri municipal restarà tancada al públic per precaució, a causa de l'aparició d’una esquerda en el sostre i que  ha provocat alguns despreniments de guix. Per aquest motiu des dels Serveis Tècnics municipals s’ha recomanat el seu tancament al públic fins que s’hi faci una actuació de consolidació estructural.

L’Ajuntament de Vilafranca encarregarà properament a una empresa d’enginyeria especialitzada un estudi sobre l’estat de l’edifici i les mesures d’intervenció que cal fer-hi.

A causa d’aquest tancament, la missa de difunts que estava prevista realitzar al cementiri el dissabte 2 de novembre, a les 17h, no es farà dins de la capella sinó al davant, a l’exterior de l’edifici, on es col.locaran cadires perquè s'hi pugui celebrar.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres