L'humà injust destructor

Les obres guanyadores de la IX Biennal de Ceràmica del Vendrell s’exposaran a Barcelona

Com a activitats paral·leles a la mostra, tant el dia de la inauguració, com al llarg dels dies en què estigui oberta, es projectarà el vídeo de Roser Oter titulat “L'humà injust destructor”

Redacció El Vendrell 25-10-2019 14:23 Lectures 2934
Les obres guanyadores de la IX Biennal de Ceràmica del Vendrell s’exposaran a Barcelona. Ajuntament del Vendrell

Les obres guanyadores de la IX Biennal de Ceràmica del Vendrell s’exposaran a Barcelona. Ajuntament del Vendrell

Les obres de les tres guanyadores de la IX Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell itineren cap a Barcelona. En concret, a partir del 30 d’octubre, es podran veure exposades al Centre d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, Barcelona). D’aquesta manera, es fa difusió d’aquest important esdeveniment artístic i cultural de referència internacional i es promociona la tasca que es fa des del Vendrell en favor de l’exposició i difusió de la ceràmica contemporània. 

Cal recordar que les guanyadores de la novena edició de la Biennal van ser les següents:

1r premi: Isabel Alfaro, de Madrid (Espanya), amb l’obra Yo<>Yo (06)

2n premi, Roser Oter, de Santa Oliva (Tarragona), amb l’obra Refugiats

3r premi, Sílvia Granata, de Savignano sul Rubicone (Itàlia), amb l’obra 23

La inauguració de les obres de les guanyadores de la IX Biennal de Ceràmica al Centre d’Artesania Catalunya tindrà lloc el dimecres 30 d’octubre, a les 19.30h.

Com a activitats paral·leles a la mostra, tant el dia de la inauguració, com al llarg dels dies en què estigui oberta, es projectarà el vídeo de Roser Oter titulat “L'humà injust destructor”, amb edició de Judith Solé.

A més, s’ha programat una visita guiada per l’obra de Isabel Alfaro per al divendres 29 de novembre, a les 18 h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No