Festa Major 2019

Els Administradors de Vilafranca donen 6.000 euros a la Fundació Mas Albornà

El passat dijous 24 d’octubre es va dur a terme l’entrega de la donació de la Festa Major Solidària a la Fundació Mas Albornà

Redacció Vilafranca del Penedès 28-10-2019 8:44 Lectures 1681
Els Administradors de Vilafranca donen 6.000 euros a la Fundació Mas Albornà . La Fatxenda

Els Administradors de Vilafranca donen 6.000 euros a la Fundació Mas Albornà . La Fatxenda

Cada any, la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, en conveni amb l’Obra Social “La Caixa”, fa una aportació del 0,7% dels ingressos recaptats a la Festa Major a una entitat. El passat dijous 24 d’octubre a l’Oficina Store de CaixaBank de Vilafranca es va entregar a la Fundació Mas Albornà una donació de 6.000 euros. Aquesta fundació és una organització sense ànim de lucre que vetlla per la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional de la comarca de l'Alt Penedès. Des de fa 50 anys treballen dia a dia des del Penedès per al Penedès, per tal de fer possible aquesta tasca.

Els Administradors/es de la Festa Major van escollir l’entitat atès que aquest 2019 celebra el seu 50è aniversari i perquè valoren la tasca d’integració sociolaboral que du a terme l’entitat. A més, Mas Albornà travessa actualment moments complicats per un increment de costos, degut a canvis normatius i congelació de subvencions que afecten entitats del tercer sector i que han fet trontollar, entre d’altres, el salari dels seus usuaris i usuàries.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament