Memòria històrica

El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana dels Monjos crea un espai familiar per a la divulgació

L’aviadora Pepa Colomer conduirà els visitants a descobrir com era, quina funció tenia, quin personal treballava i quins avions hi va haver a l’antic aeròdrom

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 28-10-2019 11:50 Lectures 1792
El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana dels Monjos crea un espai familiar per a la divulgació. CIARGA

El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana dels Monjos crea un espai familiar per a la divulgació. CIARGA

El CIARGA amplia la seva oferta d’activitats amb la inauguració d’un espai familiar on els més petits podran completar la visita al centre fent ús d’un nou àmbit creatiu i didàctic especialment pensat per a ells.

L’espai familiar estarà actiu els caps de setmana durant l’horari d’obertura del centre i allà hi trobaran jocs i propostes de manualitats relacionades amb la temàtica de l’espai. Al mateix temps, s’estrena un paquet infantil de descoberta de l’antic camp d’aviació que es podrà adquirir al taulell del CIARGA.

L’aviadora Pepa Colomer conduirà els visitants a descobrir com era, quina funció tenia, quin personal treballava i quins avions hi va haver a l’antic aeròdrom. Una sèrie d’exercicis i jocs per tal de poder descobrir el CIARGA autònomament, fomentant l’observació activa i el joc.

L’espai familiar i el paquet Descobreix el CIARGA amplien les possibilitats de descoberta d’aquestes instal·lacions i presenten noves maneres lúdiques i participatives d’acostar la història als nens i nenes adaptades a les necessitats del públic familiar.

El CIARGA, Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria, és un equipament museogràfic inaugurat l’any 2011 relacionat amb l’aviació i la guerra civil ubicat a l’espai del Serral dins l’aeròdrom republicà dels Monjos i que formava part del Vesper de la Gloriosa.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No