Música

Pep Costa estrena el vídeo-clip del seu primer single

Redacció Igualada 05-11-2019 11:44 Lectures 1119

El músic igualadí Pep Costa acaba de publicar el seu primer single, amb vídeo-clip “Que tot ens vagi senzill”. Un tast del que serà el seu proper disc, el qual està elaborant actualment.

Costa, de 57 anys, havia estat en el món de la música de molt jove, dels setze als vint anys, composant i interpretant temes amb el grup Xarxa.

D’aquella etapa d’iniciació, va quedar registrat un disc, “De tú a tú” (Cardisc,1982). Xarxa, van voltar durant quatre anys fent concerts per tot Catalunya, eren set components i bevien de les fonts de la Nova Cançó, amb un estil Folk-acústic amb temes propis. Fa nou anys va intentar un retrobament amb Xarxa però no va quallar.

Després es va mantenir actiu amb la música i es va dedicar a una altre professió fins fa un any que va tornar a composar.

La seva banda actual són a més de Pep Costa (veu i guitarra acústica): el seu fill, Arnau Costa (bateria), Ciprian Bilis (baix), Joan Grados “Nitus” (guitarra solista i professor de l’Escola de Música d’Igualada) i als cors: Maria Casas, Carme Planell i Gemma Gallego.

Pep Costa ha reprès la seva carrera amb molta il·lusió, està composant i diu que “l’entorn de l’Escola Lamusik d’Igualada m’ha resultat molt favorable per a tornar a estar en el món de la música”.

Pep Costa. Arnau Costa
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No