Música en directe

El ribetà Adrián Gázquez, convidat al festival de música electrònica BBC introducing Live

Va actuar com a “performer” de la prestigiosa marca de sintetitzadors Teenage Engineering

Redacció Sant Pere de Ribes 06-11-2019 10:00 Lectures 1324
El ribetà Adrián Gázquez, convidat al festival de música electrònica BBC introducing Live . Teenage Engineering

El ribetà Adrián Gázquez, convidat al festival de música electrònica BBC introducing Live . Teenage Engineering

El músic de Sant Pere de Ribes Adrián Gázquez ha participat aquest cap de setmana al festival de música electrònica de Londres, propietat de la BBC. Sota el pseudònim OMEGA DB, el ribetà va actuar com a “performer” de la prestigiosa marca de sintetitzadors Teenage Engineering. Va ser l'encarregat de fer jams electròniques conjuntament amb altres artistes d'arreu del món.

Adrián Gázquez no és un DJ a l'ús, sinó que la seva especialitat és fer música electrònica en directe amb sintetitzadors i caixes de ritmes, música que també composa a l’estudi. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament