Gira americana

Les Ángeles i San Francisco, últims escenaris de la gira de la vilanovina Laura Farré Rozada

Amb aplaudiments i dempeus. Així va premiar el públic que omplia la sala 405 Shrader el recital de Laura Farré Rozada a San Francisco el divendres 8 de novembre, l’últim de la seva gira nord-americana

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-11-2019 18:18 Lectures 2035
Les Ángeles i San Francisco, últims escenaris de la gira de la vilanovina Laura Farré Rozada. EIX

Les Ángeles i San Francisco, últims escenaris de la gira de la vilanovina Laura Farré Rozada. EIX

Amb aplaudiments i dempeus. Així va premiar el públic que omplia la sala 405 Shrader el recital de Laura Farré Rozada a San Francisco el divendres 8 de novembre, l’últim de la seva gira nord-americana. Al final del concert, alguns assistents van elogiar la pianista vilanovina: “Brilliant, magnífic. Ha estar un honor escoltar-la tocar. Molt espectacular”, va comentar Chip entre el públic. Michael Milenski, el director artístic de la sala, va reblar el clau: “A tots els ha encantat el concert. Com a productor sempre estic pendent de que agradi el que programo. És la meva recompensa”. Al acabar, la pianista vilanovina va firmar diversos exemplars del seu disc “The French Reverie”.

Dissabte 2 de novembre, Laura Farré Rozada va debutar a l’Episcopal Church Incarnation de San Francisco. Un concert al que van assistir també persones desplaçades des d’altres localitats com Palo Alto, i fins i tot la llunyana Monterey.

L’estada a Califòrnia de la pianista vilanovina va començar a Los Angeles. Laura Farré Rozada va presentar el seu disc a la sala Art Share LA, situada al districte artístic i emergent de la ciutat. Alguns dels assistents, com ara el músic Joshua Rubin, van descriure la interpretació com “cautivadora, persuasiva i absorbent”. El compositor Brandon Kaplan va sentenciar: “Ha sigut fantàstic. Un programa de música increíble. És una pianista amb molta força i amb un gran futur”.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament