Difusió cultural

La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular

La Jove optava al premi a la categoria “Programa” per la campanya de difusió del fet casteller “Atreveix-te! Fes el pas! que va dur a terme els mesos de juliol i agost d’enguany

Redacció Vilafranca del Penedès 13-11-2019 19:02 Lectures 655
La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular. Tònia Sànchez

La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular. Tònia Sànchez

Dijous passat la colla vilafranquina va ser reconeguda com a finalista dels III Premis Antoni Carné de promoció i difusió de la cultura popular de Catalunya, en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès i era organitzat per l’Ens de Comunicació Associativa. La Jove optava al premi a la categoria “Programa” per la campanya de difusió del fet casteller “Atreveix-te! Fes el pas!  que va dur a terme els mesos de juliol i agost d’enguany. El guanyador va ser l’Associació Cultural Botafocs per la consolidació d’un calendari festiu a Castelló de la Plana.

Pilar a l’acte d’homenatge a Rafa Cabezas.

El dissabte passat a la tarda, la Jove va fer un pilar a l’acte d’homenatge al Rafa Cabezas, conjuntament amb els Castellers de Vilafranca i els Falcons de Vilafranca. Els Xicots també es van afegir a l’homenatge des de la distància.

Aquesta setmana la colla farà assaig amb els Vailets de Gelida, al seu local. Diumenge al migdia farà un pilar en un torneig internacional d’esports per a cecs, a Barcelona. 

El dissabte 30 de novembre, a les 21 h, tindrà lloc l’esperat sopar final de temporada, a les 21 h al local Jaume Via de Vilobí del Penedès. Les inscripcions son obertes fins el 22 de novembre al telèfon 619 923 410.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No