Vídeo viral

La canalla dels Castellers de Vilafranca versiona en un videoclip la cançó 'Milionària' de Rosalia

La lletra de la cançó ha estat escrita pels mateixos nens

ACN Vilafranca del Penedès 21-11-2019 17:57 Lectures 4341

Els més petits de la colla dels Castellers de Vilafranca han acabat la temporada a ritme de Rosalia, versionant un dels seus temes més populars, la cançó 'Milionària'. La canalla dels verds ha penjat a les xarxes un vídeo produït i editat per Pau Sanabre on es veuen els petits castellers cantant i ballant la seva versió que han titulat 'No tenim mai pot'. La idea del vídeo i la lletra l'han creat els mateixos nens i ha estat gravada a Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca. El vídeo es pot veure al canal de YouTube dels Castellers de Vilafranca i als perfils oficials que la colla té a les diferents xarxes socials.

La canalla dels Castellers de Vilafranca versiona en un videoclip la cançó 'Milionària' de Rosalia. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres