Piano

Laura Farré Rozada ofereix a Madrid el seu 25è concert de 'The French Reverie'

La pianista vilanovina va emocionar el públic amb una actuació on va combinar el seu tremp enèrgic amb passatges de molta sensibilitat

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-11-2019 11:39 Lectures 1483
Laura Farré Rozada ofereix a Madrid el seu 25è concert de 'The French Reverie'. EIX

Laura Farré Rozada ofereix a Madrid el seu 25è concert de 'The French Reverie'. EIX

Pocs dies després de tornar de la seva exitosa gira pels Estats Units i el Canadà, la pianista Laura Farré Rozada va fer diumenge el concert número 25 de presentació del seu primer disc 'The French Reverie'. Va ser a l'auditori de l'Ateneu de Madrid, una institució de llarga tradició cultural situada al cor de la capital de l'Estat. La pianista vilanovina va emocionar el públic amb una actuació on va combinar el seu tremp enèrgic amb passatges de molta sensibilitat. Especialment aplaudida va ser la seva interpretació de la Sonata de Dutilleux. L'ovació final va ser corresposta amb un bis per la concertista que torna a Birmingham encoratjada per afrontar nous reptes.

L'actuació a Madrid va ser la cloenda d'una atapeïda setmana. Divendres passat 22 de novembre, la pianista vilanovina va dur el seu "somni francès" fins a Girona, a la Casa de Cultura de la Diputació. Una magnífica sala de concerts ubicada en una antiga capella, on les notes  de 'The French Reverie' van tenir una ressonància especial i van rebre el reconeixement del nombrós públic assistent.

I el dia abans, dijous 21, Laura Farré Rozada va pujar a l'escenari de l'Acadèmia de les Belles Arts de Sabadell. Un acollidor teatre on el seu novedós repertori va agradar per la seva qualitat  i depurada execució. Al final, i com és habitual en els seus concerts, va obrir un col·loqui, durant el qual els assistents van preguntar per diversos aspectes de les composicions i la seva dificultat d'interpretació. La gira continua. Dissabte vinent la cita és la Fundació Eutherpe a Lleó.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament