En el moment precís

El vilafranquí Ferran Carvajal estrena aquest divendres a Cal Bolet "Not a moment too soon"

Es tracta d'un espectacle que ha viatjat als Estats Units, a Colòmbia, a Anglaterra, a França i a Portugal i que arriba a Vilafranca per trobar-s’hi com a casa

Redacció Vilafranca del Penedès 26-11-2019 12:23 Lectures 2111
El vilafranquí Ferran Carvajal estrena aquest divendres a Cal Bolet

El vilafranquí Ferran Carvajal estrena aquest divendres a Cal Bolet "Not a moment too soon". EIX

Aquest divendres 29 de novembre, a les 20.30h, al Teatre Cal Bolet es representarà Not a moment too soon (En el moment precís) una peça de teatre-dansa multidisciplinària. Not a moment too soon és un viatge compartit: els compassos finals de la vida de Merce Cunningham, la lluita per seguir treballant, i la delicadesa amb que Trevor Carlson l’acompanya en aquest procés.

Un acte d’introspecció en una memòria compartida per dos homes que vol proposar-nos, a través de la veu i la imatge de Cunningham en els seus vídeos inèdits i de les narracions del mateix Carlson, una mirada íntima cap als últims dies d’un mestre.

Ferran Carvajal és un artista multidisciplinari que treballa com a director, coreògraf i intèrpret. Ha desenvolupat el seu treball tant en teatre, dansa, òpera, cinema i televisió. El seu interès recau en explorar diferents tècniques d’integració corporal i els límits entre disciplines. És cofundador de la companyia Thorus Arts al costat de Trevor Carlson.

Trevor Carlson és agent cultural i productor. Durant més de vint anys ha guiat a nombrosos artistes. Va treballar quinze anys per a la Merce Cunningham Dance Company.

Fitxa artística

Dramatúrgia Albert Tola

Textos Trevor Carlson i Albert Tola

Direcció i coreografia Ferran Carvajal

Ajudant de direcció Octavi de la Iglesia

Interpretació Trevor Carlson

Compositor Jaume Manresa

Disseny de vestuari Alejandro Andújar

Disseny il·luminació Maria Domènech

Creació escultura Casey Curran

Fotografia Mark Seliger i Thorus Arts

Coordinador tècnic Xavier Salavert

 

Espectacle en anglès amb subtítols en català. Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 

Per saber-ne més!

Tertúlia postfunció a càrrec del director i coreògraf Ferran Carvajal.. En acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No