Producció pròpia

‘Un bon vent, un bon vin’, primera creació de La Carpa Revolució, explora els paral·lelismes el vi i el circ

La Carpa Revolució ha rebut l’any 2019 el reconeixement com a centre de creació i producció d’arts escèniques per part de la Generalitat de Catalunya

Redacció Sant Pere de Ribes 29-11-2019 11:36 Lectures 3528
‘Un bon vent, un bon vin’, primera creació de La Carpa Revolució, explora els paral·lelismes el vi i el circ. EIX

‘Un bon vent, un bon vin’, primera creació de La Carpa Revolució, explora els paral·lelismes el vi i el circ. EIX

Decidides a explicar el nostre entorn més immediat a través del circ, volem fer més visible el treball de veremar i l’elaboració del vi a casa nostra. La Carpa Revolució presenta l’espectacle ‘Un bon vent, un bon vin’ que es materialitzarà durant el 1r. Hivern de Circ i que suposa la primera creació auto produïda de la Carpa Revolució.

El projecte traça els paral·lelismes entre els processos d’elaboració d’un bon vi i d’un espectacle de circ. Ambdós són processos de creació enèrgics, exigents i a vegades feixucs que impliquen feina individual així com també un treball col·lectiu. Alhora són processos que depenen d’aspectes que s’escapen del control dels seus creadors. Així, el clima en el cas del vi, o la resposta del públic en el circ determinaran l’èxit del resultat.

Sota la direcció artística d’Isaac Domínguez, l’espectacle compta amb diferents llenguatges escènics i estètics, música conceptual a través d’enregistraments sonors de la collita del raïm i de l’elaboració del vi, videoprojeccions i Circ amb un fort treball de mà a mà i bàscula, portant el moviment com a fil conductor de l’experiència.

L’equip artístic el composen David Badia, creador de Le Quatuor i Circ Trànsit, entre molts altres projectes, Diana Pla, una artista amb una llarga trajectòria forjada en el teatre de carrer i en la creació col·lectiva i la Companyia Balusca, un duet acrobàtic especialitzat en bàscula amb equilibris de mà a mà format per Núria Puig i Marc Muñoz. Compta també amb la mirada externa de Pau Portabella, director de circ contemporani i amb l’assessorament de l’artista mexicà Cuau Exal, pel que fa al muntatge musical i de la ballarina i coreògrafa Anna Feliu pel que fa a l’expressió corporal.

Calendari

El projecte es troba actualment en la recta final de la seva creació, iniciada l’11 de novembre. Es presentarà al públic els dies 20, 21 i 22 de Desembre a l’espai de la Carpa Revolució.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No