Pintura

El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova

Va rebre la medalla de la ciutat l’any 2016 en reconeixement a la seva trajectòria artística

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-12-2019 13:39 Lectures 1207
El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Joaquim Budesca, un dels pintors més reconeguts de Vilanova i la Geltrú, ha fet donació de 20 aquarel·les a l’Ajuntament. La zona noble de l’Ajuntament ha estat l’escenari de la signatura del conveni, durant la qual l’alcaldessa Olga Arnau Sanabra ha volgut destacar “l’honor que significa per a la casa de la vila disposar d’una part del patrimoni dels nostres reconeguts artistes locals”.

Després de la signatura del conveni, Joaquim Budesca, l’alcaldessa, i la regidora de Cultura, Adelaida Moya, han pogut comentar una mostra de les 20 aquarel·les que entraran a formar part del fons artístic de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que en tindrà cura i vetllarà per a la seva conservació i exhibició.

La vinculació de l’artista amb la seva ciutat i comarca sempre ha estat molt estreta, participant en diferents iniciatives i projectes culturals locals. Va rebre la medalla de la ciutat l’any 2016 en reconeixement a la seva trajectòria artística.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres