Pintura

El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova

Va rebre la medalla de la ciutat l’any 2016 en reconeixement a la seva trajectòria artística

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-12-2019 13:39 Lectures 920
El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

El pintor Joaquim Budesca dona 20 aquarel·les a l'Ajuntament de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Joaquim Budesca, un dels pintors més reconeguts de Vilanova i la Geltrú, ha fet donació de 20 aquarel·les a l’Ajuntament. La zona noble de l’Ajuntament ha estat l’escenari de la signatura del conveni, durant la qual l’alcaldessa Olga Arnau Sanabra ha volgut destacar “l’honor que significa per a la casa de la vila disposar d’una part del patrimoni dels nostres reconeguts artistes locals”.

Després de la signatura del conveni, Joaquim Budesca, l’alcaldessa, i la regidora de Cultura, Adelaida Moya, han pogut comentar una mostra de les 20 aquarel·les que entraran a formar part del fons artístic de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que en tindrà cura i vetllarà per a la seva conservació i exhibició.

La vinculació de l’artista amb la seva ciutat i comarca sempre ha estat molt estreta, participant en diferents iniciatives i projectes culturals locals. Va rebre la medalla de la ciutat l’any 2016 en reconeixement a la seva trajectòria artística.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres