Nada nuevo bajo el sol

El virtuosisme del guitarrista Pau Figueres arriba aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca

Un dels millors guitarristes del país que acompanya Alejandro Sanz en la seva gira

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 11:04 Lectures 2092
El virtuosisme del guitarrista Pau Figueres arriba aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca. EIX

El virtuosisme del guitarrista Pau Figueres arriba aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca. EIX

Aquest dijous a les 20.30h a l’Auditori Municipal arriba Pau Figueres un dels guitarristes més talentosos i interessants del moment per presentar Nada nuevo bajo el sol.

Pau Figueres va començar a treballar com a músic de directe i d'estudi als setze anys. Des de llavors ha participat en innombrables sessions de gravació i ha col·laborat amb artistes com Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Rufus Wainwright, Mayte Martín, Alfonso Vilallonga, Manolo García, Carles Dénia, Marina Rossell o Tal Ben Ari, entre d'altres. Aquest 2019 acompanya Alejandro Sanz en la seva gira.

El seu debut discogràfic en solitari va ser escollit millor disc de folk a Catalunya 2015. Ara, Figueres presenta Nada nuevo bajo el sol i torna a enlluernar amb la seva trobada mediterrània de textures on fusiona estils barrejant patrons flamencs amb jazz, clàssica, funk, trap o pop. 

La bellesa de la seva música fan d’aquest concert una delícia.

Per saber-ne més!

El passat dijous 28 de novembre el guitarrista, compositor i productor Pau Figueres va visitar a l’alumnat de guitarra de les escoles de música de Vilafranca.

L’artista es va reunir amb ells i elles a l’Auditori M. Junyent per parlar sobre la seva formació i trajectòria artística i professional.  La trobada va acabar amb una petit tast del seu espectacle Nada nuevo bajo el sol, que tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre, a les 20.30h, a l’Auditori.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No