Reis 2020

Els Reis Mags d’Orient estrenen recorregut a la cavalcada de diumenge a Vilafranca

Passaran pels barris de les Clotes, l'Espirall i la Barceloneta-Sant Magí

Redacció Vilafranca del Penedès 02-01-2020 15:34 Lectures 5386
Els Reis Mags d’Orient estrenen recorregut a la cavalcada de diumenge a Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Els Reis Mags d’Orient estrenen recorregut a la cavalcada de diumenge a Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca, on faran arribada aquest diumenge 5 de gener. La comitiva reial estrena recorregut i en aquesta ocasió la cavalcada travessarà els barris de les Clotes, l’Espirall i la Barceloneta-Sant Magí. L’Ajuntament de Vilafranca ha consensuat amb les associacions veïnals un total de tres recorreguts diferents, perquè la cavalcada passi pels diferents barris en un recorregut que els permet saludar totes les famílies de la ciutat.

El recorregut d’aquest any s’inicia a les 18 hores a l’avinguda de Catalunya i continua cap a la plaça de l’Era Enrajolada, c/ Ponent, c/Beneficència, c/Banys, c/Santa Magdalena, c/Espirall, c/Sant Sadurní d’Anoia, c/Igualada, c/Santa Clara, rambla de Nostra Senyora, c/Sant Joan i plaça de la Vila, on rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcalde vilafranquí, des d’on marxaran pel c/Cort i c/General Prim.

Aproximadament a les 19.30 hores, els Reis Mags d’Orient i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça de la Vila, on seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i oferiran el seu missatge al públic. Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar es prepararan per una llarga nit de visita a les llars de Vilafranca per repartir tots els regals.

Com en els darrers anys, els caramels de la Cavalcada de Reis de Vilafranca són sense gluten i es repartiran des d’un vehicle al final del seguici.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No