Programació

Entrades exhaurides a Vilafranca per a "Estat decepció" de la Flyhard Produccions

La dansa familiar Silver drops arriba aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

Música d’arrel amb Criatures aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 07-01-2020 12:07 Lectures 1543
Entrades exhaurides a Vilafranca per a

Entrades exhaurides a Vilafranca per a "Estat decepció" de la Flyhard Produccions. Ajuntament de Vilafranca

Aquest divendres, 10 de gener  a les 20.30 Vilafranca continua amb la programació teatral de Cal Bolet amb Estat Decepció, una obra escrita i dirigida per Carla Torres i interpretada per Pepo Blasco, Xavi Gardés, Clara Manyós, Eu Manzanares i Ruth Talavera que ha exhaurit les entrades a les taquilles vilafranquines. Nit d'aldarulls al centre de la ciutat. Dues detingudes. Una d'elles emparentada amb una figura rellevant del poder judicial. L'altra, no. Una sortirà ràpidament de l'ensurt i veurà com s'esborren els rastres de la seva presència al lloc dels fets. L'altra, no.

La lluita de dues forces: la defensa dels ideals versus les obligacions a les quals ens lliguen determinats pactes. Un pols que acabarà explotant a la cara de tots els implicats i potser també a la dels espectadors.

Sonoritats mediterrànies característiques de la nostra terra en un concert amb múltiples col·laboracions

Aquest diumenge 12 de gener a les set de la tarda Criatures tancaran la programació amb el seu treball Praxinoscopi. La gralla i acordió diatònic de Criatures  ens presenten Praxinoscopi, un viatge pel món de la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa.

El so transformat de la gralla d’Ivó Jordà i de l'acordió de Marçal Ramon ens transporta a un món imaginari on tot gira al voltant de la música d'arrel. La música que ve de la terra és reinterpretada amb la calidesa, la humilitat i la bellesa amb què ha arribat als músics.

El concert de l’Auditori Municipal de Vilafranca serà molt especial. Peces interpretades en versió quartet i les col·laboracions especials de la cantant Joana Gomila per interpretar la versió de La balanguera, dels Falcons de Vilafranca i de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

Un viatge fascinant sobre el món de l’aigua a través de la dansa

Diumenge 12 de gener a les 12h al Teatre Cal Bolet arriba Silver drops la proposta contemporània de dansa per a tota la família. Un viatge fascinant sobre el món de l’aigua, a través de la dansa. Un espectacle visual en el qual el moviment, la plasticitat estètica i una acurada selecció musical es combinen per transportar-nos en una atmosfera màgica en la qual podrem acabar ballant.

Coneixerem històries i experimentarem vivències properes al món del somnis.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No