Festa Major 2020

L’ex alcalde Jordi Girona donarà el tret de sortida a la Festa Major d’hivern dels Monjos

La festa arrenca aquest dujous a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb una traca, el pregó i l’actuació de l’esbart dansaire Santa Eulàlia de Banyeres

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 13-01-2020 10:09 Lectures 2332
Festa Major d’hivern dels Monjos a partir del dia 16. EIX

Festa Major d’hivern dels Monjos a partir del dia 16. EIX

El pregó de l’ex alcalde Jordi Girona donarà el tret de sortida dels actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos, que enguany s’allargarà fins al 19 de gener.

La festa es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat i començarà el proper dijous dia 16 de gener, a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb una traca, el pregó i l’actuació de l’esbart dansaire Santa Eulàlia de Banyeres.

L’endemà divendres es durà a terme el tradicional sopar popular, a partir de dos quarts de 10, i seguidament un ball de saló amb el trio Ruben’s. Els tiquets pel sopar es poden adquirir del 14 al 16 de gener, de 18 h a 20 h, a la secretaria de la societat, al preu de 10 € els socis i 15 € els no socis.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup Stress Band, a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat i amb la participació de la coral La Margaridoia. En acabar s’oferirà un breu concert de les corals Amics de Penyafel i Margaridoia.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de set de la tarda amb l’actuació del grup de teatre TAM de la Margaridoia, que representarà l’obra Mentides.

La festa major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme a la societat La Margaridoia.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No